marți, 12 noiembrie 2019

La drum, prin Poiana Brașov către Gala SuperBlog 2019


Călătoria în lumea bloggingului creativ organizată de cu ocazia celei de-a în turul creativ se îndreaptă cu pași repezi spre final, iar până la Gala SuperBlog 2019 din 14 decembrie a mai rămas doar o lună.
Pregătirile pentru evenimentul care va marca încheierea marelui circuit de vorbe iscusite SuperBlog 2019 sunt în toi, pentru a le oferi celor 160 participanți, 24 de sponsori, 18 parteneri media și 19 bloggeri parteneri o ceremonie regală, demnă de a încununa pe cei mai creativi dintre bloggeri care scriu în limba română.

Pregătirile pentru eveniment

Am primit dificila, dar frumoasa misiune de a organiza și a transforma acest final în cel mai important eveniment de blogging din 2019, în care toți cei implicați să simtă ca au făcut parte dintr-o călătorie memorabilă.

Am ales ca loc de desfășurare al Galei de toamnă-iarnă Super Blog 2019 Poiana Brașov, una din cele mai populare și ușor accesibile stațiuni montane din România, indiferent de anotimp. Fie că bloggerii aleg să ajungă la în Poiană cu mașina personală, cu trenul sau cu autocarul, indiferent de colțul țării sau lumii din care vin vor descoperi aici un mic colț de rai modern, cunoscut ca destinație a drumețiilor și a practicării sporturilor de iarnă.

Întrucât este așteptat un număr mare și diversificat de participanți, și în acest an, am ales Royal Boutique Hotel, unul din sponsorii fideli ai Super Blog pentru a asigura cazare la Poiana Brașov a finaliștilor din anul 2019.

Peste 100 de participanți și-au anunțat intenția de participa la Gala SuperBlog 2019, în seara zilei de 14 decembrie. Pentru a le asigura o ședere cât mai plăcută gazda noastră din Poiană le-a pregătit pentru  cele două zile în hotel camere duble superioare, punându-le la dispoziție toate facilitățile unității de cazare. Desigur, toate în limita locurillor disponibile și cu rezervare prealabilă.

Distracții pentru fiecare


Cei care ajung cu mașina personală la Poian Brașov pot parca gratuit în parcarea privată a hotelului. Dacă doresc să schieze, își pot lua fără nicio rezervă echipamentul de schi, întrucât la Royal Boutique Hotel are un depozit de schiuri unde acesta poate fi depozitat în siguranță. Cele 12 pârtii de schi cu grade diferite de dificultate (Bradul - 458 m, Kanzel - 350 m, Sulinar - 2441 m, Ruia - 540 m, Subteleferic 1 - 495m, Subteleferic 2- 2220 m, Lupului - 2860 m, Drumul Roșu - 3821 m, Stadion - 300 m) vor fi numai bune de practicat acest îndrăgit sport de iarnă, la jumătatea lui decembrie.
Ne-am gândit și la bloggeri români stabiliți în afara țării participanți la competiție care vor să ia parte la marea Gală. Acestora li se poate organiza contra cost transferul de la aeroport la hotelul din Poiana Brașov.

Finaliștii care vor să împărtășească această experiență cu familia vor avea posibilitatea să-i aducă pe cei dragi alături de ei, hotelul oferind camere triple și apartamente la tarife speciale și avantajoase pentru participanții la festivitatea anului.

Pentru a crea amintiri de neuitat m-am gândit că o surpriză pentru participanții la Gală este potrivită și am rezervat pentru cei mai curajoși o sesiune de călărie. Pentru cei care nu se simt atât de îndrăzneți le-am păstrat o sanie trasă de bidivii.

Bloggerii care nu sunt amatori de plimbări în natură se pot cunoaște mai bine la jocurile de darts sau biliard care se găsesc în hotel, ori se pot relaxa la sauna tocmai bună să elibereze și mai multă creativitate pentru discursurile din gală.

Un salon de eveniment pentru o Gală de neuitat


Royal Boutique Hotel ne-a pus la dispoziție pentru desfășurarea Galei SuperBlog 2019, un încăpător salon de evenimente din Brașov care are o capacitate maximă de 124 de persoane, număr care poate fi crescut dacă se optează pentru un aranjament teatru care permite găzduirea confortabilă a oaspeților.

Sala amenajată modern și echipată cu aparatura de ultimă generație va fi verificată chiar în ziua evenimentului, pentru a se asigura funcționarea tuturor dispozitivelor de care va trebui să ne servim în  timpul ceremoniei de premiere a finaliștilor.

O echipa de fotografi sau cameramani profesioniști va fi prezentă pe tot parcursul festivității pentru a realiza fotografii în timpul evenimentului și pentru a-i înregistra video momentele cheie, clipe pe care bloggerii participanți să le poată păstra peste ani la fel de vii și autentice ca în seara Galei
Începerea evenimentului va fi stabilită la ora 18:00, când invitații vor fi primiți călduros de gazde și invitați la băuturi și mici gustări oferite în regim open-bar.

O scurtă prezentare a tuturor blogurilor participante la competiție SuperBlog 2019 va fi făcută pentru a li se recunoaște contribuția tuturor celor 160 de participanți.

Festivitatea de premiere și discursurile participanților vor fi momente cheie ale acestei Gale, încheiate cu un mic concert de muzică folk.

Aceast articol a fost scris pentru Super Blog 2019.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu