vineri, 17 august 2018

Călătoria cu animalele de companie în UE este mai ușoară



Animalul de companie poate explora în vacanță Uniunea Europeană alături de proprietar atât timp cât respectă regulile stricte impuse în spațiul european.


Astfel, este obligatoriu ca patrupedele care merg în vacanța alături de stăpanii lor să fie în stare perfectă de sănatăte.

Animalele de companie trebuie să fie identificate cu microcip înregistrat sau cu tatuaj. De asemnenea, acestea trebuie să aibă pașaport eliberat de un veterinar autorizat care dovedește că a fost vaccinat împotriva turbării pentru a putea călători.

Câinii care călătoresc în Finlanda, Irlanda, Malta, Regatul Unit și Norvegia trebuie tratați împotriva parazitului Echinococcus multilocularis.

Numărul maxim de animale cu care puteți călători în UE este cinci. Cu toate acestea este recomandat ca înainte să porniți la drum în spațiul Uniunii Europene să vă, informați de legile fiecărui stat în parte, pentru a nu avea parte de surprize neplăcute.

De asemenea, este important să vedeți și politicile privind animalele de companie ale unităților de cazare în care vă acomodati, deoarece unele nu acceptă animale de companie, iar altele pot solicita taxe suplimentare pentru găzduirea patrupedelor însotitoare

Mult succes și călătorie plăcută!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu