miercuri, 16 mai 2018

FOOD TRUCK FESTIVAL, pentru prima data, in Pitesti

Zilele acestia iubitorii de street food pitesteni, se numara printre cei mai norocosi, deoarece pot savura preparate delicioase, chiar in Centrul Pitestiului, intre 17 si 21 mai 2018, la FOOD TRUCK FESTIVAL, manifestare extrem de apreciata in randul gurmanzilor, care ajunge pentru prima data in orasul pitit intre dealurile argesene.


Rulotele cochete si ingenioase care adapostesc bucatariile mobile isi vor opri rotile chiar in Piata Primariei din Pitesti, langa Fantana Cantatoare, pentru a elibera in aer cele mai apetisante arome de mancare si a-i atrage pe toti pofticiosii.

Mancarea de strada si bauturile pe gustul tuturor va putea fi degustata de la rulotele pline de savoi ale: Arepas Colombianas Bucharest,  Arrosticini, Beanz Café, Betty Ice, Big John Foodtruck&LAB, Burger Peter Lounge, Circus Pub, Crepes Charmees , Delicii pe Roti Waffles & Coffee, Drunken Squid, Fane Curcanu' , Furgoneta Street Chefs , Gourmet Street Food, Japanos, La Finca Alioli, La Nu Stiu Cine, Meat Busters, Moritz Eis, Nori Yakitori, Prosecco Van, Republika Pljeskavica, Satisfry, Smokin' Pig, Switchmorn, Two Chefs Food Truck, Via Gofreria, Za German - WurstWagen.

De abia astept sa ma numar printre cei care se vor infrupta din burgeri, pulled pork, hot-dogs, sandvișuri, tacos, burritos, paste, grills si barbeques, clatite, înghetata gatite in cele mai cockete si funny food truck-uri din România.

Pentru ca mancarea si bautura sa alunece mai lin pe gaturile infometate si insetate se va canta si muzica caracteristica evenimentului. Pe scena festivalului vor urca: Șuie Paparude (17 mai), Les Elephants Bizarres (18 mai) si Mr.jurjak (19 mai).

FOOD TRUCK FESTIVAL Pitesti face parte dintr-o caravana de food truck-uri dedicată culturii street food. Festivalul este prins in programul dedicat Zilelor Municipiului Pitesti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu