marți, 7 noiembrie 2017

Pregatirile pentru sărbătorile de iarnă sunt în toi, în Pitești

Pregătirile pentru sărbătorile de iarnă sunt în toi și în Pitești, asemeni celorlalte orașe din țară. Chiar daca vremea frumoasă de care am beneficiat până acum, nu m-am făcut să mă gândesc prea mult la iarnă, totuși în fiecare seară când mă reîntorc acasă mai observ încă o părticică din oraș schimbată.
Decorarea orașului cu ornamente specifice iernii a început încă de la începutul lunii octombrie.
Ușor-ușor prin tot orașul au apărut decorațiuni noi, iar pe bulevardele principale Pitești, forme care amintesc de Crăciun se disting din ce în ce mai bine.
Acțiunea de împodobire a ajuns și în centru, unde seara trecută se amplasa tunelul de luminițe, aranjament iubit în special de copii care adoră să meargă prin el în perioada de iarnă.
În curând va veni și rândul ridicării brăduților de Crăciun și a împodobirii lor. Atunci, vom ști că am intrat în linie dreaptă spre vacanță de iarnă.
Toate aceste pregătiri mă duc ușor cu gândul că nu am planificat nicio călătorie pentru vacanța de iarnă. Cu toate acestea nu-mi fac probleme, deoarece am avut parte de călătorii în vacanța de iarnă minunate și fără prea multe planuri.😉

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu