luni, 10 octombrie 2016

Care sunt comorile Județului Bacău?

Salina Drumul Sării, Castelul Roșu de la Hemeiuș, Casa memorială George Bacovia, Palatul Știrbei din Dărmănești și Mănăstirea Cașin s-au numărat mereu printre locurile din România pe care doresc să le marchez în itinerariile mele. Acum, pot ajunge mult mai repede la ele, cu doar câteva atingeri, prin intermediul aplicației de smartphone Comorile României realizată de Play Romania şi Asociația Cele mai Frumoase Sate din România.


Aplicaţia alături de vederile digitale din judeţul Bacău vor fi prezentate vineri, 14 octombrie 2016, orele 10.30-16.00, la Complexul Muzeal Iulian Antonescu, Municipiul Bacău de Play Romania şi Asociația Cele mai Frumoase Sate din România, în colaborare cu Consiliul Județean Bacău în cadrul unui eveniment unic.

Vederile AR – COMORILE ROMÂNIEI (pachetul cu vederi augmentate) și jocul video de promovare a obiectivelor turistice și culturale PLAY ROMANIA 2D vor fi atracţiile principale ale evenimentului, iar călătorii pasionaţi vor putea descoperi locuri unice şi oameni de succes calitativ din Buzău.
Distracţie plăcută!Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu