marți, 23 aprilie 2019

În minivacanța de Paști și 1 mai, Gradina Zoologică din Pitești are program prelungit

Grădina Zoologică din Pitești are program prelungit, în minivacanța de Paști. Din data 26 aprilie 2019 și până pe 1 mai 2019 inclusiv, orele de vizitare sunt între 10,00 și 19,00 în fiecare zi.

În Grădina Zoo există aproape 70 de specii de animale, păsări, reptile, papagali și pești, fiind estimat un număr total de aproape 1800 de viețuitoare.

Ursul tibetan, câinele dingo, specii rare de papagali Ara, papagali Călugăr, Kiangi, Watusii, carnivore sălbatice-lei, tigri, lupi, urși bruni, fazani din diferite specii ș maimuțele sunt doar câteva dintre exemplare unice în țară, prezente la Gradina Zoologică din Pitești.

În cadrul parcului există și un muzeu înființat în anul 2007 și care cuprinde un număr de114 trofee cinegetice (trofee de cerb carpatin, colți de mistreț, trofee de cerb lopătar, blană de urs ) primite în custodie de la Regia Națională a Pădurilor - Romsilva Muzeul Cinegetic al Carpaților Posada R.A.
Prețul biletului de intrare pentru adulți este de 8 lei, iar pentru copii cu vârsta de peste 3 ani, pensionari, elevi și studenți prețul biletului este de 4 lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu